Project Management Society Timisoara

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând din luna ianuarie 2016 în cadrul INCUBOXX vor avea loc întâlnirile Project Management Society, o platformă pentru împărtășirea celor mai bune idei, practici precum și a cunoștințelor și experiențelor legat de management de proiect.

La întâlnirea inaugurală se va aborda tema folosirii estimărilor și a instinctului în project management.

Anul trecut, în timpul Congresului Global de Project Management s-a aflat că 80% din proiecte eșuează să îți atingă obiectivele datorită unor estimări nerealiste.

De aceea, trebuie să ne punem următoarele întrebări: Cum să facem estimări corecte în acest context? Cât sunt de precise acestea dacă ne uităm înapoi din faza de încheiere a proiectului? Am învățat din erorile estimărilor anterioare?

Cei interesați să vadă cum pot răspunde la aceste întrebări sunt așteptați miercuri, începând cu ora 18:30 în sala de Conferințe a INCUBOXX, Calea Circumvalațiunii, Nr. 2-4.

Pentru o mai bună organizare vă rugăm să confirmați prezența confirmând participarea la evenimentul creat pe Facebook: https://www.facebook.com/events/730445600421701/