Internship INCUBOXX

Ești curios și pasionat de mediul digital? Prietenii îți spun că scrii bine? Vrei să vezi ce înseamnă în mod practic să te ocupi de marketing-ul unei companii?

Ești în locul potrivit, pentru că avem o propunere pentru tine.

INCUBOXX – cel mai mare incubator de afaceri din domeniul IT&C din România deschide o poziție de internship pe perioada verii. Căutăm un coleg nou care să se implice în promovarea imaginii INCUBOXX și să învețe cum funcționează mediul digital.

Rolul tău va fi de a gândi și implementa o campanie de digital marketing pentru creșterea notorietății incubatorului. Vei lucra alături de directorul de marketing pentru a analiza punctele slabe și forte ale actualei abordări și vei veni cu soluții și idei pentru a le rezolva.

Vei avea ocazia de gândi postări pentru pagina de Facebook, pentru website etc.

O altă componentă importantă a internship-ului o reprezintă scrierea de articole. Unul din obiectivele noastre este de a face mai cunoscute poveștile frumoase ce se întâmplă în INCUBOXX iar rolul tău va fi să transpui aceste povești în cuvinte.

La finalul internship-ului vei ști pașii prin care se crează o strategie de marketing în general și una de social media în special, vei primi feedback valoros care te va ajuta să scrii mai bine și vei putea adăuga la portofoliul tău lucrul cu o organizație cunoscută la nivel național.

Cum să aplici și detalii organizatorice:

În principiu acest internship este pe o perioadă de 3 luni, cu opțiunea de prelungire.

Internshipul este, în medie, de 4 ore pe zi, programul fiind flexibil. Ne vom adapta cursurilor și examenelor tale și vei putea lucra și de acasă.

—-

Încă citești? Excelent. Dacă ești interesat(ă) de acest internship, trimite-ne un document pe adresa toma.grozavescu @incuboxxtm.ro în care să detaliezi:

  1. De ce consideri că ești persoana potrivită pentru acest post?
  2. De ce îți dorești acest internship?
  3. Scrie un articol pe tema antreprenoriatului. Subiectul mai specific este la libera ta alegere.

 

Deadline aplicație: 24 mai 2017.

Despre INCUBOXX

INCUBOXX – „Infrastructură Regională de Afaceri și Inovare în sectorul IT&C„ este incubatorul de afaceri din Timișoara care are ca scop susținerea start-up-urilor din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor din regiunea de vest a țării. Incubatorul pune la dispoziție un total de 54 de birouri pentru firmele nou înființate și o serie de facilități menite să sprijine antreprenorii la început de drum.

Centrul INCUBOXX organizează conferințe și traininguri la care au acces gratuit angajații firmelor aflate în structură. De asemenea, sălile de ședință, de seminar și de conferință sunt folosite gratuit de antreprenorii aflați în incubator.