Am pus bazele Paratek Studio deoarece am văzut că cei care vor să-și construiască o casă întâmpină foarte multe dificultăți. De la faptul că arhitectul și designerul interior lucrează independent și viziunile celor doi pot fi divergente, la problemele întâmpinate cu obținerea diferitelor autorizații, construcția unei case este departe de a fi precum ne imaginăm.

Mereu ne-a plăcut să desenăm, să aducem o altă viziune pentru lucrurile pe care el facem și vrem ca prin serviciile pe care le oferim să le facem oamenilor viața mai bună, mai frumoasă. Indiferent că vorbim de un proiect de design grafic, design interior sau planul unei case, frumosul ne poate scoate din tonalitatea brută pe care ne-o dă mediul înconjurător.

La baza a tot ce facem stau principii solide, care țin în primul rând de noi ca și oameni. Paratek Studio se bazează pe integritate, respect și flexibilitate. Mereu facem ceea ce spunem că facem, ne respectăm munca și clienții, și știm că pentru a face ceva nou trebuie să uiți parțial de ceea ce știai și ai făcut deja.

Credem că acesta este cel mai corect drum, iar viziunea ne-a fost validată de diferitele premii câștigate la concursurile naționale și internaționale la care am participat, din domeniile în care activăm. Dar mai important decât toate, de reacția pe care o au clienții atunci când văd că ideile și visele lor devin realitate.

ADRESĂ

INCUBOXX – Biroul 301

TELEFON

+40 766 141 618

 

E-MAIL

studio@paratek.ro

 

WEBSITE

www.paratek.ro

 

FACEBOOK PAGE