Nume: Link Data Business

Motto: Lucrurile importante azi, devin cu siguranță urgente mâine.

Domeniul de activitate: Crearea de soluții ERP

Suntem o companie specializată în crearea de soluții personalizate pentru managementul afacerilor. Soluțiile pe care le propunem sunt date de programe personalizate de gestiune a diferitelor activități specifice în cadrul afacerilor din domeniul retail, en-gros, distribuție, productie, baruri și restaurant.

Pornim de la gestiunea eficientă doar a anumitor procese din cadrul acestor domenii, soluțiile noastre având capacitatea să se extindă până la preluarea întregii activități de management a proceselor din cadrul unei companii.

Soluțiile sunt construite astfel încât să ofere un grad ridicat de interactivitate, au comenzi și funcții ușor de utilizat, astfel încât să automatizeze o parte cât mai mare din procesele de gestiune ale afacerilor.

Prin asigurarea unei gestiuni eficiente a activității, soluțiile noastre oferă în permanență o privire de ansamblu asupra activității companiei, ceea ce permite o intervenție promptă în momentul în care un mecanism din sistemul afacerii începe să nu mai funcționeze la parametrii normali.

Experiența echipei noastre ne permite să evaluăm cu precizie nevoile unei afaceri în funcție de tipul de activitate, dar o discuție cu beneficiarul este vitală pentru a putea veni cu o soluție personaliztă. Chiar dacă sunt active în același domeniu, au aceleași produse și procese, două companii au, de obicei abordări diferite asupra gestiunii procesului, abordări care trebuie să se regăsească în soluțiile software pe care le propunem.

ADRESĂ

INCUBOXX – Biroul 312

TELEFON

+40 773 866 150

E-MAIL

office@ldb.ro

WEBSITE

http://ldb.ro

FACEBOOK PAGE

https://www.facebook.com/Link-Data-Business-242029759278514/