INCUBOXX – „Infrastructură Regională de Afaceri și Inovare în sectorul IT&C„ este incubatorul de afaceri din Timișoara care are ca scop susținerea start-up-urilor din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor din regiunea de vest a țării. Incubatorul pune la dispoziție un total de 54 de birouri pentru firmele nou înființate și o serie de facilități menite să sprijine antreprenorii la început de drum.

Centrul INCUBOXX organizează conferințe și traininguri la care au acces gratuit angajații firmelor aflate în structură. De asemenea, sălile de ședință, de seminar și de conferință sunt folosite gratuit de antreprenorii aflați în incubator.
Cele două firme de contabilitate și de consultanță aflate în structură au scopul de a sprijini antreprenorii prin oferirea de prețuri preferențiale. Pe lângă toate acestea, la parterul clădirii este amenajată o cantină pentru cei aflați în incubator.

INCUBOXX pune la dispoziție firmelor aflate la început de drum și cu activitate în domeniul IT&C spații de birouri cu o arie utilă de la 20 mp până la 58 mp, la prețuri începând de la 3,5 euro/mp.

Website: http://incuboxxtm.ro
Tel: +40 356 829 908
E-mail: office [@]incuboxxtm.ro
Adresă: Calea Circumvalațiunii, nr. 2-4, Timișoara, România