BusinessDrive startUp susține antreprenorii din zona de Vest

După succesul ediției de debut din 17 Ianuarie de la București, proiectul BusinessDrive startUp, realizat cu sprijinul Bancii Comerciale Romane, continuă demersul de a oferi antreprenorilor la început de drum (și nu numai) noi oportunități de a-și materializa sau dezvolta ideile de afaceri pe 25 Aprilie, la Timișoara.

Formatul original al evenimentului, ce combină dinamismul și suspansul unei sesiuni live de pitching de proiecte cu interactivitatea unei runde de simulare de business, va antrena atât concurenții, cât și publicul spectator din sală sau online.

Proiectul, conceput ca o extindere firească spre zona de start-up a programului mini-MBA BusinessDrive, pe care consultantul de business Dragoș Popescu și antreprenorul în serie Marius Ghenea îl derulează deja cu succes de mai bine de 5 ani, pune la dispoziția antreprenorilor acces la finanțarea, resursele sau canalele de promovare de care au nevoie, dar și know-how de managementul afacerilor și mentorat de business.

Patru antreprenori și Business Angels de notorietate alcătuiesc juriul BusinessDrive startUp: Dragoș Anastasiu (Tui / Eurolines), Ovidiu Șandor (Mulberry Development), Felix Pătrășcanu (FAN Courier) și Marius Ștefan (Autonom).

Cei patru vor evalua, în cadrul sesiunii de pitching moderate de Marius Ghenea, proiectele sau ideile de afaceri prezentate de concurenti, după care își vor alege, fiecare, câte un finalist cu care vor intra, în partea a doua, în competiție alături de întreaga audiență, gestionând o afacere pe o piață virtuală generată de aplicația software BusinessDrive.

La fel ca în viața reală, vor exista câștigători, atât dintre concurenți – ce vor primi finanțare, resurse și know-how pentru proiectele lor, dar și dintre participanții din public – ce vor fi premiați cu vouchere de discount la programul mini-MBA BusinessDrive și alte premii.

Inscrierea în concurs a proiectelor/ideilor de business, dar și a participanților din public se poate face până pe 10 Aprilie 2018 pe site-ul http://businessdrivestartup.ro, unde se găsesc și informații detaliate despre formatul evenimentului.